Joomla TemplatesWeb HostingFree Money

Projekty
100 cisów na 100 lat niepodległości PDF Drukuj Email

Konkurs na projekt zagospodarowania pomieszczenia świetlicy PDF Drukuj Email

Szkoła Podstawowa im. Fryderyka Chopina w Książenicach oraz Fundacja Przyjaciele Szkoły w Książenicach zapraszają wszystkich uczniów klas IV-VIII do udziału w konkursie na projekt zagospodarowania pomieszczenia świetlicy dla klas starszych, które będzie znajdowało się w miejscu zdemontowanego boksu szatni, tuż obok świetlicy.
Projekt może być wykonany dowolną techniką plastyczną.

Prace konkursowe należy składać do p. Elżbiety Głowackiej-Jędruszczak lub do wychowawców do 1.10.2018 r.

Konkurs odbywa się w ramach projektu "Niepodległa inspiruje" sfinansowanego przez Fundację PZU.

Przesłuchania do ludowych zespołów tanecznych PDF Drukuj Email

Nietypowy dzień w ogrodzie PDF Drukuj Email

Zapraszamy do obejrzenia filmu "Nietypowy dzień w ogrodzie" zrealizowanego w ramach projektu "Pamiętajcie o ogrodach" dofinansowanego przez Fundację PZU.

Wycieczka do Pasieki w Lipce PDF Drukuj Email

W czasie wizyty w pasiece dzieci poznały budowę pszczoły oraz zwyczaje panujące w pszczelej rodzinie. Odbyła się także rozmowa na temat znaczenia tych owadów dla przyrody i gospodarki człowieka. Uczniowie mieli możliwość spróbowania różnych rodzajów miodów. Dodatkową atrakcją była zabawa z królikami, kozami i szczeniętami.

« pierwszapoprzednia12345678910następnaostatnia »

Strona 1 z 28